Een goede start begint met het juiste advies

Hierdoor en door onze ervaring worden wij veelvuldig ingeschakeld voor nieuwbouw- en renovatie projecten. De organisatorische en de planmatige voordelen van een gecombineerde aanpak bij het ontwerpen en uitvoeren van dak- en gevelsystemen liggen voor de hand. De technische specialisten van Esnacom B.V. kunnen in de alle vroegste fase van het project een belangrijke adviserende functie vervullen bij het ontwerp van gecombineerde dak- en gevelbekleding, de materiaalkeuze en de meest kosten- effici├źnte werkmethode.

Montage en uitvoering

Ook tijdens de uitvoering houdt Esnacom B.V. de vinger aan de pols. Ontstaan er tijdens de uitvoering onvoorziene problemen, dan lost ons technisch kader deze voor u op. Zij houden toezicht op gehanteerde verwerkingsmethoden. Daarnaast zijn en blijven ze verantwoordelijk voor het hoge service niveau die wij gedurende de uitvoering van het project en tijdens de controle en nazorg hanteren.

Materialen en milieu krijgen extra aandacht

Esnacom B.V. is uiteraard bekend met alle voorkomende verwerkingsmethoden. Bij ontwerp en uitvoering van al dan niet thermisch / akoestisch geïsoleerde aluminium of stalen dak- en gevelsystemen, worden alleen genormeerde materialen verwerkt. Alle uitgevoerde werken beantwoorden aan de betreffende Nen-normen. Ook de zorg voor mens en milieu krijgen bij ons speciale aandacht. De meest actuele milieu eisen zijn dan ook mede uitgangspunt bij het ontwikkelen en uitvoeren van alle door ons uit te voeren werken. Met Esnacom B.V. kunt u de toekomst met vertrouwen tegemoet zien.

Kwaliteit en garantie

Alle projecten worden uitgevoerd conform de laatste uitgave (incl. aanvullingen) van:

  • reken- en beproevingsmethode ter bepaling van de sterkte en stijfheid van stalen dakplaten (RGSP 1985)
  • indien noodzakelijk, de richtlijnen voor toepassing van geprofileerde stalen dakplaten als schijfconstructie (RSPS 1980)

De projecten worden als zodanig gegarandeerd. Voor coatings systemen kan een fabrieksgarantie, afhankelijk van het type coating en de toepassing, van 5 tot 40 jaar worden verstrekt.

Bovendien voldoen alle plaatmaterialen aan de Euro norm 147-79, tevens betrekken wij onze materialen uitsluitend van gerenommeerde Europese fabrikanten zodat de voorgeschreven materiaal-specificatie altijd door ons kan worden geleverd.

Esnacom B.V. een naam in service en vakkennis

Bij ons staan service en vakkennis hoog in het vaandel. U profiteert optimaal van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van materialen, toepassingen en efficiency. Als hoogwaardige bouwpartner adviseren wij u graag bij de voorbereiding van uw dak- en gevelprojecten. Een gedegen uitvoering en oplevering, binnen de gestelde planning en het overeengekomen budget, is bij ons natuurlijk vanzelfsprekend en zo hoort het ook.